GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKoca Yusuf 40 tonluk yardımı deprem bölgelerine uçurdu
Koca Yusuf 40 tonluk yardımı deprem bölgelerine uçurdu
Koca Yusuf, Muğla’nın yardımlarını Kahramanmaraş, Adıyaman ve Adana'ya uçurdu.
MUĞLA (İGFA) - Muğlalı ihracatçılar, vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetleri ve AFAD ile güç birliğine giderek, topladıkları 100 ton yardım malzemesini Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 4 askeri kargo uçağıyla depremden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş, Adıyaman ve Adana’ya gönderdiler.
Milas Hava Meydan Komutanlığı Koordinasyonunda, AFAD ile iş birliğinde bir yardım kampanyası yürüttüklerini aktaran Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikeri Sektör Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kargo uçaklarıyla, 9 Şubat 2023 tarihinde, 3 uçak dolusu yardım malzemesini Kahramanmaraş ve Adıyaman’a ulaştırdıklarını, 4. Uçağın ise; Adanalı depremzedeler için 10 Şubat’ta havalandığını dile getirdi.

Kızıltan, “Muğlalı ihracatçılar ve vatandaşlarımız tarafından toplanan 60 ton yardım malzemesi için, aynı gün 2 askeri kargo uçağı Adıyaman’a sevk edildi. 10 Şubat’ta da 4. uçağımız Adana’daki depremzedeler için havalandı ve iyilik hareketimizi taçlandırdı” diye konuştu.
https://youtu.be/hDjVXCVKEhU
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kral Charles'ın Cambridge Camisi ziyaretine mesaj -
TÜBİTAK destekli takımlardan uluslararası başarı -
İstanbul'a sağanak ve kuvvetli poyraz uyarısı... Sıcaklıklar 4 derece düşecek -
Anadolu Medeniyetleri Müzesi yeni yüzüyle ziyarete hazırlanıyor... 288 eser ilk kez sergilenecek -
300 öğrenciye aylık 13 bin 750 TL TENMAK bursu -
MEB'den ilkokullarda yeni adım... Yetiştirme Programı artık 2. sınıfları da kapsayacak -
12 ülkeden dansçılar Samsun'da Başkan Doğan’ı ziyaret etti -
TTB'den Sağlık Raporları Yönetmeliği'nin iptaline dava

