GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Külliye'de
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Külliye'de
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Ankara temasları kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşılandı.
ANKARA (İGFA) - KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’a ait makam aracının süvariler tarafından Cumhurbaşkanlığı önündeki caddede karşılanması ve protokol kapısına kadar eşlik edilmesiyle başladı.
Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erhürman’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı.
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ı Resmî Karşılama Töreni https://t.co/a0HMeH9VtO
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) November 13, 2025
Erhürman ve Erdoğan’ın tören alanındaki yerlerini almalarının ardından, 21 pare top atışı eşliğinde İstiklal Marşı çalınırken, Erhürman, tören kıtasını, "Merhaba asker" diyerek selamladı.
Türkiye ve KKTC bayrakları önünde gazetecilere poz veren cumhurbaşkanları daha sonra görüşmeye geçti.
Törene, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katılırken, toplantıların sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basın toplantısı yapılması bekleniyor.
-
İzmir İtfaiyesi bukalemunu hayata döndürdü -
Tırmanma şampiyonası Bursa'ya taşınıyor -
Afet ve Acil Durum Kurulu havadan yardım ve tahliye sistemi için çalışma başlatıyor -
Ankara Keçiören'de 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı -
Ukrayna Parlamentosu, Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması'nı onayladı -
MEB Şûra Salonu'nda 15 Temmuz sergisi -
Manisa’da kamu hizmetlerinde koordinasyon sağlandı -
İstanbul'da 253 taksilik 'Demokrasi Konvoyu'

