YAŞAM
YAŞAM HaberleriKırklareli'de gençlere her ay bir sinema bileti
Kırklareli'de gençlere her ay bir sinema bileti
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Gençlere her ay bir sinema bileti" vaadini hayata geçirecek olan protokolü, Kırklareli By Prestige Sineması’nın sahibi Burhan Yıldırım ile birlikte imzaladı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Sinemanın ayrı bir kültür odağı olduğuna vurgu yapan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, şehrin tek sinema işletmesi olan By Prestige Sinema sahibi Yıldırım'a da, Kırklareli'nde bu kültürü yaşatmaya devam ettiği için ayrıca teşekkür etti.
İşletme sahibi Burhan Yıldırım, dijital platformlarla mücadele eden sinema sektörünün, böyle kurumsal girişimlerle nefes almaya devam edeceğini belirterek, Belediye Başkanı Derya Bulut'u, gençlere yönelik bu atılımından dolayı kutladı.
-
Şeker pancarı tarımın temelidir -
KAYÜ Startup MYO Proje Yarışması'nda 'Kitle Fonlama Eğitimi' -
Suça sürüklenen çocukların yüzde 82’si pişman -
15 ülkeden 578 bisikletçi Antalya’da pedal çevirecek -
Mersin'de 'marul tarlada kaldı' iddiasına yalanlama -
CHP’li Yazgan’dan hekimlere yeşil pasaport teklifi -
Adana’da Uzunköprü rüzgarı... Moda tasarımcısı Güzin Vardar Türkiye birincisi oldu -
Edirne Keşan'da okullarda sağlık seferberliği

