meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Kilis Belediyesi’ni soyan hırsızlar tutuklandı

Kilis Belediyesi’ni soyan hırsızlar tutuklandı

Kilis’te Ekrem Çetin Mahallesi İbn-i Sina Sokak üzerinde bulunan Kilis Belediyesi’ne ait binaya giren 4 hırsızdan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediye Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü binasındaki meydana gelen hırsızlık olayında, kuruma ait 1 adet güvenlik kamerası kayıt cihazı, 2 adet güvenlik kamerası gözü, 2 adet matkap, 5 adet telsiz telefon, 3 adet tablet bilgisayar, 2 adet dizüstü bilgisayar, 11 adet LCD ve LED bilgisayar monitörü, 2 adet cep telefonu, yangın hortumu ve çok sayıda hediyelik eşya çalınmıştı. Hırsızlık olayının üzerine Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçerek yapılan başarılı çalışmalar sonucu hırsızları yakaladı.

Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, olayla S.H., Ö.F.C H.V. ve M.D. isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan şüphelilerden olaydaki çalıntı eşyalardan 9 adet monitör, 1 adet matkap, 1 adet cep telefonu, 2 adet tablet, 5 adet telsiz telefonu ve çeşitli kırtasiye malzemeleri ele geçirilerek kuruma teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler edilmiş, şüphelilerden S.H., M.D. ve Ö.F.C. çıkartıldıkları adli mercilerce tutuklanırken , M.D.’nin ise serbest bırakıldığı belirtildi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi