GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Montaj video' davası
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Montaj video' davası
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, mitinglerinde kullandığı "montaj video" ile ilgili açıklamaları nedeniyle 1 milyon TL'lik tazminat davası açtıklarını duyurdu.
ANKARA (İGFA) - Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dava açtıklarını açıkladı.
Çelik, paylaşımında, "Türk tarih ve kültürü ile özdeşleşmiş 'Mertçe Mücadele' etik değerinden bihaber olan, Müfteriliği ise değer olarak benimseyip içselleştirmiş bulunan, Montajcı başından yani Erdoğan'dan; Montaj video sahtekârlıklarının hesabını sormak üzere davamızı açtık!" ifadelerini kullandı.
Çelik, dava sonucunda 1 milyon liralık tazminatın şehitlerin çocuklarına eğitim bursu olarak dağıtılacağını duyurdu.
-
Denizli'de bağımlılık ve siber suçlarla mücadele ele alındı -
MSB: 3 PKK'lı terörist teslim oldu... Hudutlarda 404 kişi yakalandı -
Kızılay Bornova'dan 2 bin kişilik aşure ikramı -
Manisa'da 17 ilçede yağmur suyu ızgaralarına düzenli bakım -
Antalya’da yılanların ekosistemdeki önemi vurgulandı -
Ağrı İl Milli Eğitim'de görev değişikliği -
Türk bayraklı gemilere hurda teşviki -
Ankara Kalesi’nde mehteran coşkusu

