YAŞAM
YAŞAM HaberleriKestel’de, depremde hayatını kaybeden kadınlar dualarla anıldı
Kestel’de, depremde hayatını kaybeden kadınlar dualarla anıldı
Bursa'nın Kestel ilçesinde yerel belediye, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla depremde hayatını kaybeden kadınlar için Mevlid-i Şerif ve ilahı programı düzenledi.
BURSA (İGFA) - Kestel Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde her yıl düzenlenen eğlence ve moral programı bu yıl, başta Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya gibi illerde etkili olan depremde hayatını kaybeden kadınlar için Mevlid-i Şerif ve ilahı programıyla gerçekleşti.
Çilek Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ın eşi Oya Tanır, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kestel Kadın Kolları, deprem bölgesinden Kestel’e gelen misafirler ve çok sayıda kadın katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, daha sonra Mevlid-i Şerif ve ilahilerle devam etti.
-
LÖSEV için 156 kilometrelik Umut Yolculuğu Bursa’da son buldu -
Sanat ve teknoloji aynı çatı altında buluştu -
Çingene Kızı'nın kayıp parçası 60 yıl sonra Gaziantep'te -
Belediye merdiven ve istinat duvarı üretiyor -
Maltepeli kadınlar, Boğaz’ın tadını çıkardı -
Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 6 madalya -
Konya Büyükşehir 15 Temmuz gazilerini unutmadı -
Yıldırım'da 15 Temmuz ruhu fotoğraf sergisiyle yaşatılıyor

