YAŞAM
YAŞAM HaberleriKestel kötü kokular ile burun buruna
Kestel kötü kokular ile burun buruna
Bursa’nın Kestel ilçesinde yer alan bazı mahallelerde çöp tenekelerinin doluluğu ve kapaklarının açık olması sebebiyle kötü kokular, Kestel ilçesini esir almış durumda.
BURSA (İGFA) - Kestelli vatandaşlar, çöp kovalarının artık yetmediğini belirtirken aynı zamanda tenekelerinin kapaklarının açık bırakılmasının da etrafa kötü kokular yaydığını belirtti.
Ayrıca Kestel sakinleri açık çöp kutularının kent estetiğinin dokusuna da büyük zarar verdiğine değinirken, vatandaşların çöpler sebebiyle hastalıklarla karşı karşıya kalma ihtimalinden de endişe ettiklerini kaydetti.
Kestel halkı, çocukların ve yaşlı vatandaşların bu durumdan etkileneceğini belirtirken, yetkililere de çöp kutularının sayısının artırılması çağrısında bulundu.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

