SPOR
SPOR HaberleriKeşanspor, Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi
Keşanspor, Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi
Bölgesel Amatör Lig 9 Grubunda mücadele eden Keşanspor, dün kandi sahasında oynadığı Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 mağluıp oldu.
Erdğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşmayı Keşanspor Kulübü Başkanı Nevruz Kaldı, yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın 7.dakikasında gelişen Darıca Gençlerbirliği atağında sağ kanattan Aziz’in yaptığı ortada kale sahasında kafa vuruşunu yapan Yakup takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı Darıca Gençlerbirliği’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ilk yarısı soyunma odasına giden Keşansporlu futbolcular takımı tribüne çağırarak destek verdi.
İkinci yarıda rakibine oranla çok daha iyi oynayan Keşanspor, bulduğu pozisyonlarda faydalanamayınca Darıca Gençlerbirliği sahadan 1-0 galibiyet ve 3 puan ile ayrıldı.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

