SPOR
SPOR HaberleriKeşanspor, Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi
Keşanspor, Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi
Bölgesel Amatör Lig 9 Grubunda mücadele eden Keşanspor, dün kandi sahasında oynadığı Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 mağluıp oldu.
Erdğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşmayı Keşanspor Kulübü Başkanı Nevruz Kaldı, yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın 7.dakikasında gelişen Darıca Gençlerbirliği atağında sağ kanattan Aziz’in yaptığı ortada kale sahasında kafa vuruşunu yapan Yakup takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı Darıca Gençlerbirliği’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ilk yarısı soyunma odasına giden Keşansporlu futbolcular takımı tribüne çağırarak destek verdi.
İkinci yarıda rakibine oranla çok daha iyi oynayan Keşanspor, bulduğu pozisyonlarda faydalanamayınca Darıca Gençlerbirliği sahadan 1-0 galibiyet ve 3 puan ile ayrıldı.
-
Ordu’da otomobil tutkunları buluşuyor -
SPK’dan 'fahiş kazanç' iadesi için yeni hesaplar -
Eskişehir’de kanalizasyon bacalarında kapsamlı bakım -
Karatay Halk Ekmek'e Tarım ve Gıda Politikaları'ndan ziyaret -
Erzurum lezzetleri Keçiören’de vatandaşlarla buluştu -
CHP’den Mersin’deki gözaltılara tepki: Adamına göre hukuk olmaz! -
Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Biba'dan üniversitelilere tam destek mesajı -
Kocaeli'de fuara ulaşım kolay.. Otoparka bırak, ringe bin, fuara ulaş

