SPOR
SPOR HaberleriKeşanspor, Çorluspor 1947 maçının çalışmalarına başladı
Keşanspor, Çorluspor 1947 maçının çalışmalarına başladı
Bölgesel Amatör Lig 2 Grupta mücadele eden ve ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Babaeskispor’u 4-0 yenen Keşanspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Çorluspor 1947 maçının çalışmalarına dün başladı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Cihan Yeşilırmak, Nevruz Kaldı ve Feyzullah Hardal nezaretinde çalışmalarına Keşan Atatürk Stadı’nda başlayan Keşanspor, teknik ve kondüyon çalışması ile Çorluspor 1947 maçının hazırlıklarına başladı.

Futbolcuların antrenmanda Babaeskispor maçındaki galibiyet nedeniyle hırslı ve moralli oldukları öğrenildi.
Takımda sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Emre Aydın’ın bu maça yetiştirilebilmesi için tedavisinin devam ettiği ve iyileşmesi halinde Çorluspor 1947 maçında kadrodaki yerini alabileceği, iyileşemezse üçüncü hafta Kocaeli’de oynanacak Yuvacıkspor maçında formasın kavuşması bekleniyor.
-
Çölyak hastalığı ile gluten hassasiyeti aynı şey değil -
TEK Market Tekirdağ’ın 7’nci şubesiyle Saray’da -
Batman Sason'da şehit ailelerinden Jandarma'ya anlamlı ziyaret -
Yeşilay'da çifte heyecan yaşandı... Maçta kaybettik ama bisiklette kazanacağız -
Trabzon'da itfaiye ve AFAD’dan kurtarma operasyonu -
Antalya'da 260 kilo balığa el konuldu -
Balıkesir’in 1133 mahallesine eşit hizmet vurgusu -
Jeotermal sektöründen EPDK’ya hibrit kapasite çağrısı... 100 MW yetersiz, en az 360 MW olmalı

