SPOR
SPOR HaberleriKeşanspor Babaeskispor maçına hazırlanıyor
Keşanspor Babaeskispor maçına hazırlanıyor
Kulüp Başkanı Nehir Gergin, İGFA Edirne Temsilcimiz Erdoğan Demir'e yaptığı özel açıklama Keşanspor’da 4 oyuncunun takımdan ayrıldığını 5 oyuncunun da transfer edildiğini söyledi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bölgesel Amatör Lig 2.grubunda mücadele eden Keşanspor, 28 Ocak Pazar günü başlayacak ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Keşan Atatürk Stadı’nda Cihan Yeşilırmak, Nevruz Kaldı ve Feyzullah Hardal nezaretinde çalışmalarını sürdüren Keşanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Babaeskispor maçının da teknik ve taktik çalışmalarını sürdürüyor.

NEHİR GERGİN’DEN İGFA'YA ÖZEL AÇIKLAMA
Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin; İGFA Edirne Temsilcimiz Erdoğan Demir’’e yaptığı özel açıklamada ise Keşanspor’da kaleci Ahmet, Kutay, Serhat ve Nihat’ın devre arası itibari ile takımdan ayrıldıklarını, giden bu 4 oyuncunun yerine ise 5 oyuncunun transfer edildiğini ve oyuncuların takımla antrenmanlara çıkmaya başladığını ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra da transferlerin kamuoyuna açıklanacağını belirtti.
Gergin ayrıca sezon sonuna kadar aynı teknik kadro ile yola devam edileceğini de söyledi.
-
Bakan Gürlek: 2026’nın ilk yarısında 31 ülkeden 197 suçlu Türkiye’ye iade edildi -
İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme... Asansör, bodrum kat, süs havuzu ve ofis dönüşümüne yeni kurallar -
Ordu’da TCG Tuzla’ya miniklerden duygu dolu mektuplar -
Bursalı gençler “Kucak Aç”tı! -
Kocaeli'den Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’ne konforlu ulaşım hamlesi -
Sakarya'da Kocaalili muhtarlar buluşması -
Türk Hava Kuvvetleri’nin efsanevi uçakları Belçika’da sergilendi -
Öğretmen ve eğitim çalışanlarının yeşil ve gri pasaport başvuruları dijitalleşti

