EĞİTİM
EĞİTİM HaberleriKeşanlı 8. sınıf öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda
Keşanlı 8. sınıf öğrencileri Tüyap Kitap Fuarı'nda
Keşan merkez ve köylerindeki ortaokullarda öğrenim gören 8. sınıf öğrencileri, Kaymakamlık desteğiyle Tüyap Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek kitap ve yazarlarla buluştu.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de Keşan merkez ve köylerinde bulunan 16 ortaokulda öğrenim gören 8. sınıf öğrencileri için 19 Aralık’ta Tüyap Kitap Fuarı’na yönelik eğitim amaçlı bir gezi düzenlendi. Program, Keşan Kaymakamlığı’nın destekleri ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesiyle gerçekleştirildi. Gezi kapsamında öğrenciler, farklı yayınevlerini tanıma, yazarlarla bir araya gelme ve kitaplara doğrudan ulaşma fırsatı buldu. Etkinlik, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi ve kitap sevgisini artırmayı amaçladı.
Eğitimciler, bu tür kültürel faaliyetlerin öğrencilerin sosyal ve akademik gelişimlerine önemli katkılar sunduğunu belirtti. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Kemik ise eğitime verdikleri desteklerden dolayı Aziz Mercan’a teşekkür ederek, benzer organizasyonların devam edeceğini ifade etti.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

