YAŞAM
YAŞAM HaberleriKeşan'da “Komşu Köyün Delisi” büyük beğeni topladı
Keşan'da “Komşu Köyün Delisi” büyük beğeni topladı
Edirne'de Keşan Anadolu Lisesi’nin “Komşu Köyün Delisi” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Belediyesi Selim Sesler Salonu’nda düzenlenen oyunu; Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Kemik, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Adnan Vural ile öğrenciler, öğrenci velileri ve Keşanlı vatandaşlar izledi.
Koltukların yanı sıra boş alanlara konulan sandalyeler ile 700 kişi oyunu izlerken, oyun izleyenler tarafından büyük alkış topladı.
Oyunun ardından sahneye çıkan Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Kemik ve Okul Müdürü Hüseyin Engin öğrencileri tek tek tebrik ederek, profesyonel bir tiyatro izlenimi aldıklarını belirttiler.
Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan’da sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.
-
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu -
Ordu’da Dünya Yaşlılar Günü’nde byükler unutulmadı -
Bursa'da Başkan Vekili Biba huzurevi sakinleriyle buluştu -
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi! -
BKT Eurocup'ta 3. hafta maç biletleri satışta

