Keşan’da FETÖ firarisi ve hırsızlık şüphelisi yakalandı

Keşan’da FETÖ firarisi ve hırsızlık şüphelisi yakalandı

Keşan’da FETÖ firarisi ve hırsızlık şüphelisi yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir FETÖ firarisi ile hırsızlık suçundan aranan bir kişi yakalandı. Operasyonda ayrıca 6 düzensiz göçmen de gözaltına alındı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne’nin Keşan ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki aranan şahıs ile 6 düzensiz göçmen yakalandı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucu ilçe merkezinde tespit edilen bir adrese operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda ikamette bulunan 8 erkek şahsın kimlik kontrolleri gerçekleştirildi. Kontrollerde iki kişinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

FETÖ FİRARİSİ YAKALANDI

Ekipler tarafından yakalanan H.Y.’nin, Amasya İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan arandığı ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Operasyonda yakalanan bir diğer şüpheli Ö.Ç.’nin ise “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 14 yıl 4 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

Her iki şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

6 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Bu arada operasyon sırasında yakalanan diğer 6 kişinin ise yabancı uyruklu olduğu ve Türkiye’de düzensiz göçmen statüsünde bulundukları tespit edilirken, söz konusu kişiler, gerekli işlemlerin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi