YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKeşan'da 9439 kişiden 1625 kişi kimliklerini yeniledi
Keşan'da 9439 kişiden 1625 kişi kimliklerini yeniledi
Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü, Keşan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde eski kimlikleri randevusuz olarak değiştirmenin yanı sıra belde ve köylerde de vatandaşın ayağına giderek çalışmalarına devam ediyor.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan İlçe Nüfus Müdürü Hatice Uğurlu yaptığı açıklamada, 2 Mayıs tarihinde Edirne Valisi Yunus Sezer’in gönderdiği eski nüfus cüzdanlarının randevusuz olarak yeni cüzdanlar ile değiştirilmesinin ardından çalışmaklara başladıklarını belirterek “ Keşan, köyler ve beşdelerde 9439 vatandaşımız kimliklerini değiştirmemişt. O tarihten itibaren Keşan Nüfus Müdürlüğü, belde ve köylerimizde toplam 1625 vatandaşımızın kimlikleri yenilendi. Geriye kalan 7.814 vatandaşımızın kimliklerinin yenilenmesi de devam ediyor.

Yenimuhacır ve Beyendik Beldemizde de belediyelerimizin işbirliği ile bu çalışmalara devam ediyoruz. Yine Keşan ilçe Nüfus Müdürlüğümüzde randevusuz kimlik değişimi de gerçekleştirilmektedir. Vatandaşlarımızı kimliklerini yenilmek için müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.
-
Ankara'daki istifa furyasına Nallıhan da katıldı -
Bakırköy'de arabasız gün festivali -
BM haftasında Türkiye-ABD ilişkileri masaya yatırıldı -
Baja Şampiyonası Bursa'da sürüyor -
II. İngilizce Öğretmenleri Konferansı Bursa’da gerçekleştiriliyor -
İpsala Devlet'e ikinci dahiliye uzmanı atandı -
Gravity Game Unite, Gaming Istanbul 2026'da Ragnarok Zero: Global Showcase etkinliğini başarıyla tamamladı -
Sakarya Karapürçek Hocaköy’e yeni meydan geliyor

