GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKenan Doğulu'dan çocuklara özel şarkı
Kenan Doğulu'dan çocuklara özel şarkı
Kenan Doğulu’nun The Land Of Legends için 23 Nisan’a özel bestelediği; sözleri, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan yeni çocuk şarkısı, ‘Sonsuza Dek – Forevermore’ 22 Nisan’da tüm dijital müzik platformlarında dinleyiciyle buluşuyor.
İSTANBUL İGFA- Kenan Doğulu'ya ait olan şarkının sözlerinin çocukların dili ile yazılmış olması dikkat çekiyor. Çocukların söylediklerinin ciddiye alınması gerektiği mesajının altını çizen parçanın seslendirmesinde Beşiktaş Çocuk Korosu da Kenan Doğulu’ya eşlik ediyor.
Kenan Doğulu, Sonsuza Dek - Forevermore’ şarkısını ilk kez 23 Nisan’da Antalya’da, bünyesinde tema park, otel ve alışveriş merkezi bulunan The Land Of Legends’ın düzenlediği büyük 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Beşiktaş Çocuk Korosu ile birlikte seslendirmeye hazırlanıyor. Kenan Doğulu 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında vereceği konserde dünyanın en büyük çocuk şarkısı korosu ile birlikte bir rekor denemesine de imza atacak.
-
Ömür Gedik'ten 'Aptal Aşıklar' çıkışı! -
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (29 Nisan 2026) -
Kayseri Kocasinan'dan geleneksel değerlerle renklenen bayram -
Kayseri Büyükşehir'den can dostlar için örnek hizmet -
Bursa Yıldırım'dan 'drone seferberliği' çağrısı -
Bakan Bolat Bursa’da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor kırdık -
Doruk Madencilik işçilerine 60 milyon TL ödeme... Eylem sona erdi -
KO-MEK’ten İzmit’te büyüleyen yıl sonu sergisi

