GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKenan Doğulu Ankara'da gönülleri fethetti
Kenan Doğulu Ankara'da gönülleri fethetti
Pop müziğin sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Ankaralılarla buluştu.
ANKARA (İGFA) - Ankara ATO Congresium sahnesinde dinleyicileriyle bir araya gelen Kenan Doğulu, sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.
Konserine “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başlayan Doğulu, Ankaralı sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Başarılı sanatçı Kenan Doğulu, şarkılarıyla olduğu kadar sahnedeki enerjisi ve sempatik tavırlarıyla da gönülleri fethetti.
Kenan Doğulu, gecenin sürprizi olarak geçtiğimiz haftalarda Erdem Kınay iş birliğiyle yayına giren son teklisi “Hezarfen”i ilk kez canlı seslendirdi.

Müziğin herkese iyi gelen gücüyle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Doğulu, “Yaparım Bilirsin”, “Aşk ile Yap”, “ Çakkıdı” gibi hit şarkılarını da müzikseverlerle hep bir ağızdan söyledi.
Kenan Doğulu’ya sahnede her biri alanında başarılı isimlerden oluşan güçlü orkestrası eşlik etti. Uzun bir aradan sonra Ankara’daki sevenleriyle yeniden buluşmanın mutluluğunu taşıyan Kenan Doğulu, konser sonunda bitmeyen alkışlar üzerine “Tutamıyorum Zamanı” şarkısıyla geceyi sonlandırdı.
-
Şeker pancarı tarımın temelidir -
KAYÜ Startup MYO Proje Yarışması'nda 'Kitle Fonlama Eğitimi' -
Suça sürüklenen çocukların yüzde 82’si pişman -
15 ülkeden 578 bisikletçi Antalya’da pedal çevirecek -
Mersin'de 'marul tarlada kaldı' iddiasına yalanlama -
CHP’li Yazgan’dan hekimlere yeşil pasaport teklifi -
Adana’da Uzunköprü rüzgarı... Moda tasarımcısı Güzin Vardar Türkiye birincisi oldu -
Edirne Keşan'da okullarda sağlık seferberliği

