YAŞAM
YAŞAM HaberleriKeçiören Belediyesi’nden STK temsilcilerine eğitim
Keçiören Belediyesi’nden STK temsilcilerine eğitim
Keçiören Belediyesi sivil toplum kuruluşlarına yönelik Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi düzenlendi. Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nde gerçekleştirilen eğitimle, farklı alanlarda çalışmalar yürüten STK ve dernek temsilcilerine proje geliştirme ve yönetim kapasitelerini arttırabilmeleri için önemli bilgiler aktarıldı.
ANKARA (İGFA) - Sivil toplum kuruluşlarının proje fikirlerini daha sistematik, ölçülebilir ve sürdürülebilir hale getirmelerini amaçlayan eğitim, alanında önemli saha deneyimine sahip Murat Can Işıldak tarafından verildi. Eğitim kapsamında katılımcılara; proje fikrinin ortaya çıkışından uygulama ve raporlama süreçlerine kadar proje döngüsünün tüm aşamaları uygulamaya dönük örneklerle aktarıldı.
Uluslararası projelere destek olmak için çalışmalar devam edecek
Çok sayıda kişinin yer aldığı eğitim programının sonunda, katılımcılara günün anısına hediye ve katılım belgesi takdim edildi. Keçiören Belediyesi, uluslararası platformlarda yer alma yüzdesinde artış sağlayacak çalışmalara katkı sağlamak için benzer eğitim ve kapasite geliştirme çalışmalarını devam ettirecek.
-
İş dünyası ve kamu Konya’da buluştu -
Eskihisar Kalesi’nde çocuklar eğlenceyle buluştu -
Trabzon Sürmene’de kapalı otopark ve pazar yerinin temeli atıldı -
Güneydoğu alev alev: Mardin’de termometreler 47 dereceyi gösterdi -
Balıkesir’de çocuklar Çevre Bilim Akademisi’nde -
Erzurum Pasinler’de jeotermal turizm için fizibilite sözleşmesi imzalandı -
Bursa Osmangazi’den alzheimer hastalarına anlamlı etkinlik -
Sakarya Büyükşehir’den Karapürçek’e mesire alanı

