GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKazakistan İstanbul Başkonsolos'u Manisa'da
Kazakistan İstanbul Başkonsolos'u Manisa'da
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ile Konsolosluk Müsteşarı Kanat Turubayev'i makamında konuk etti.
MANİSA (İGFA) - Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ile Konsolosluk Müsteşarı Kanat Turubayev, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 484’ünü kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne davet etti.
Manisa’ya daha önce 2 kez daha geldiğini belirten Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul da, “Çok güzel bir şehriniz var. Türkiye için özel önemi var” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Cengiz Ergün ile İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul hediye takdiminde bulundu.
-
Engelsiz Filmler Festivali Kısa Film Yarışması’nda ödüller dağıtıldı -
Balıkesir Edremit’te 1 Mayıs coşkuyla kutlandı -
61.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı gün coşkusu -
Eczacıbaşı Dynavit’in dörtlü final rakibi Scandicci -
Ortaçağ Türk dünyasına yolculuk -
Başkan Eşki vatandaşları dinledi -
Emekliye seyyanen zam olacak mı? -
Kayseri Melikgazi'de kurban hazırlıkları başladı

