GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKayseri'nin 23 Nisan’a özel “Çocuk Treni” yola çıkıyor
Kayseri'nin 23 Nisan’a özel “Çocuk Treni” yola çıkıyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Çocuk Treni’ ile çocuklar gün boyu eğlenceli yolculuğa çıkacak.
Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları doyasıya eğlendirecek etkinliklerine devam ediyor.
Bu kapsamda, Kayseri Ulaşım A.Ş. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, çocuklar için bir etkinlik gerçekleştirecek.
Çocuklara özel hazırlanan bir raylı sistem aracı, ‘Çocuk Treni’ olarak gün boyu sefer yapacak. İlk tren seferi saat 09.00’da Organize Sanayi İstasyonu’ndan yolculuğa başlarken, son sefer ise yine Organize Sanayi İstasyonu’ndan saat 16.53’te başlayarak sona erecek.
Organize Sanayi-Cemil Baba, Cemil Baba-İldem 5 ve İldem 5-Organize Sanayi istasyonlarında tarifeler düzenleyen Ulaşım A.Ş. bu güzergâhlarda ‘Çocuk Treni’ne ücretsiz binecek çocukları eğlenceli yolculuğa çıkacak.
-
Bursalı gençler “Kucak Aç”tı! -
Kocaeli'den Çayırova Bahriye Üçok Caddesi’ne konforlu ulaşım hamlesi -
Sakarya'da Kocaalili muhtarlar buluşması -
Türk Hava Kuvvetleri’nin efsanevi uçakları Belçika’da sergilendi -
Öğretmen ve eğitim çalışanlarının yeşil ve gri pasaport başvuruları dijitalleşti -
Mardin Artuklu Belediyesi'nden çok dilli kreş projesi -
MEB’den lise öğrencilerine yaz tatili rehberi: Keşfet, Öğren, Eğlen -
Gaziantep'te çifte sergi

