SPOR
SPOR HaberleriKayserili şampiyon boksör Başkan Yalçın'a konuk oldu
Kayserili şampiyon boksör Başkan Yalçın'a konuk oldu
Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Samsun’da düzenlenen Türkiye Büyükler Boks Şampiyonasında Kayseri’ye madalya getiren Levent Arıkan’ı makamında ağırladı.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
48 kiloda 2. olan Levent Arıkan’ı, babası Şaban Arıkan’ın yanı sıra antrenörleri Mehmet Ateş, Sedat Doğangüneş ve Halil İbrahim Karaca ile birlikte ağırlayan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, elde edilen başarıdan gurur duyduklarını söyledi.
Talas Belediyesi olarak takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlara da özel önem verdiklerini dile getiren Başkan Yalçın, “Levent’i tebrik ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Biz de belediye olarak her zaman yanında olacağız. Böylesine güzel ve başarılı bir sporcu yetiştirdikleri için babası Şaban beye ve antrenörleri Mehmet Ateş, Sedat Doğangüneş ile Halil İbrahim Karaca’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.
Başkan Yalçın ziyarette günün anısına Levent Arıkan’a çeşitli hediyeler verdi.
-
Gaziantep metro için yeşil finansman müjdesi -
Manisa'da kesintisiz ve sağlıklı su için çalışmalar sürüyor -
“Dilimizin Zenginlikleri” Bursa’da ödül töreniyle taçlandı -
Bursa Nilüferli kadınlar yılın yazarını şiirleri ile andı -
Trabzon'da 'Kapaklar Çoğalsın Engeller Azalsın' projesi -
Sakarya’da altyapı geleceğe hazırlanıyor -
Ankara'da kırsal mahallelere yangın söndürme tankeri desteği -
Malatya’da kadın ve engelli kursiyerlerden el emeği sergisi

