YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Valisi'nden Bünyan'a ziyaret
Kayseri Valisi'nden Bünyan'a ziyaret
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bünyan ilçesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesine gelişi sırasında Vali Gökmen Çiçek’i, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Bünyan İlçe Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile il ve ilçe protokolü karşıladı.
Ziyaretine ilk olarak Bünyan Pınarbaşı Mesire Alanını ziyaret ederek başlayan Vali Çiçek alanda bulunan vatandaşlarımızla sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi. Çiçek, mesire alanı ziyaretinin ardından beraberinde Vali Yardımcısı Şenol Esmer, il ve ilçe protokolü ile birlikte Bünyan Konukevi ve Bünyan Tarihi Müzesini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.
Ardından Vali Gökmen Çiçek, inşaatı devam eden Cam Teras inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında Kaymakam Turgut Gülen ve Belediye Başkanı Selahattin Metin’den bilgiler aldı.
Ziyaretinin son durağında Vali Çiçek, beraberinde Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İlçe Kaymakamı Turgut Gülen, İlçe Belediye Başkanı Selahattin Metin ve protokol üyeleri ile birlikte, Diyarbakır ilinde 2015 yılında PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan özel harekât polisi Muzaffer Can Ersoy’un ailesini ziyaret etti.
Şehidimizin ailesini ziyareti sırasında konuşan Çiçek, “Şehidimiz Muzaffer Can Ersoy’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vatan için can veren şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Bizler devlet olarak şehit ailelerimizin yanındayız.” diye konuştu.
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

