GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKayseri Talas'tan turizm atılımı
Kayseri Talas'tan turizm atılımı
Talas Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Avrupalı Türkler Kayseri Buluşması’ programı kapsamında stant açarak yurtdışından gelen Türklere Talas’ı tanıtıyor.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kalesi’nde gerçekleştirilen ve 13-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan etkinlikte Talas’a ait tarihi ve kültürel miras ögeleri uzman isimlerce tanıtılırken, Talas’ta gezilecek yerleri gösteren yayınlar da standa gelen ziyaretçilere sunuluyor.
Kaleyi gezen ve program kapsamında açılan Talas standını ziyaret eden gurbetçiler, Talas’ı çok sevdiklerini özellikle belediye hizmetlerinin iyi bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkürlerini ileten Avrupalı Türkler, Talas’ta gezilecek yerler hakkında faydalı bilgiler aldıklarını kaydederek böyle bir program düzenlendiği için mutlu olduklarını dile getirdi.
-
İzmir İtfaiyesi bukalemunu hayata döndürdü -
Tırmanma şampiyonası Bursa'ya taşınıyor -
Afet ve Acil Durum Kurulu havadan yardım ve tahliye sistemi için çalışma başlatıyor -
Ankara Keçiören'de 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı -
Ukrayna Parlamentosu, Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması'nı onayladı -
MEB Şûra Salonu'nda 15 Temmuz sergisi -
Manisa’da kamu hizmetlerinde koordinasyon sağlandı -
İstanbul'da 253 taksilik 'Demokrasi Konvoyu'

