EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriKayseri OSB'den Mali Genel Kurul toplantısı
Kayseri OSB'den Mali Genel Kurul toplantısı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 21’inci Mali Genel Kurulu’na katılarak, sanayicilerle bir araya geldi.
KAYSERİ (İGFA) - Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ticaret ve sanayi merkezi Kayseri’de iş insanları ve sanayicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 21’inci Mali Genel Kurulu’na katıldı.
Mali Genel Kurul’a, Divan Kurulu Başkanlığı’nı gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İncesu ve Mimarsinan OSB yönetim kurulu başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, üniversite rektörleri, siyasi parti temsilcileri, sanayici ve iş insanları katıldı.
Başkan Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 21’inci Mali Genel Kurulu’nun istihdama katkı sağlayan tüm sanayicilere hayırlı olmasını temenni etti.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de genel kurulun hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederek, “Organize Sanayi Bölgesi’nin başkanını ve yönetimini tebrik ediyorum. Özellikle fuarların artmış olması ve tüm Türkiye’de bilinir olması, ihracata direkt katkı sunduğunu görüyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Fuarların artması sadece ilin sanayisine değil turizmine de büyük katkı sundu” diye konuştu.
-
Kayseri Büyükşehir'den kentsel dönüşüm mesaisi -
Kayserililer Ali Dağı'nda buluşuyor -
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu

