YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Melikgazi'den yaşlıları mutlu edecek proje
Kayseri Melikgazi'den yaşlıları mutlu edecek proje
Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımını sağlamak ve onların yaşam kalitesini artırmak amacıyla 2 mahalleye “Eski Çınarlar Yaşam Merkezi” yapacak.
KAYSERİ (İGFA) - İldem-TOKİ ve Osmanlı Mahallesi'ne yapılacak olan tesisler hakkında bilgi veren Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Toplumun hafızası olan yaşlılarımız bizim kıymetlimiz.
Belediye olarak projelerimizde onları da unutmuyor, onları mutlu edecek işlere de imza atıyoruz. Yine bu kapsamda 2 mahallemize eski çınarlar yaşam merkezi yapacağız. Modern ve erişilebilir şekilde tasarlanan bu tesislerimizde, yaşlılara özel oturma salonları, dinlenme alanları yer alacak. Buralarda kendileri keyifli ve dolu dolu zaman geçirecek” dedi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

