YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Melikgazi'den yaşlıları mutlu edecek proje
Kayseri Melikgazi'den yaşlıları mutlu edecek proje
Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımını sağlamak ve onların yaşam kalitesini artırmak amacıyla 2 mahalleye “Eski Çınarlar Yaşam Merkezi” yapacak.
KAYSERİ (İGFA) - İldem-TOKİ ve Osmanlı Mahallesi'ne yapılacak olan tesisler hakkında bilgi veren Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Toplumun hafızası olan yaşlılarımız bizim kıymetlimiz.
Belediye olarak projelerimizde onları da unutmuyor, onları mutlu edecek işlere de imza atıyoruz. Yine bu kapsamda 2 mahallemize eski çınarlar yaşam merkezi yapacağız. Modern ve erişilebilir şekilde tasarlanan bu tesislerimizde, yaşlılara özel oturma salonları, dinlenme alanları yer alacak. Buralarda kendileri keyifli ve dolu dolu zaman geçirecek” dedi.
-
LÖSEV için 156 kilometrelik Umut Yolculuğu Bursa’da son buldu -
Sanat ve teknoloji aynı çatı altında buluştu -
Çingene Kızı'nın kayıp parçası 60 yıl sonra Gaziantep'te -
Belediye merdiven ve istinat duvarı üretiyor -
Maltepeli kadınlar, Boğaz’ın tadını çıkardı -
Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 6 madalya -
Konya Büyükşehir 15 Temmuz gazilerini unutmadı -
Yıldırım'da 15 Temmuz ruhu fotoğraf sergisiyle yaşatılıyor

