YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Melikgazi geleceği inşa ediyor
Kayseri Melikgazi geleceği inşa ediyor
Türkiye'de en çok okul yapan belediye olarak ilçede eğitime yeni okullar kazandırmaya devam eden Kayseri Melikgazi Belediyesi Belsin Kocatepe Mahallesi'nde ihtiyaç olan ilkokulun temel çalışmalarına başladı.
KAYSERİ (İGFA) - Güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetiştirmek gerektiğini ve gençlere güzel bir gelecek hazırlamak için gayretle çalıştıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak Türkiye'de en çok okul yapan belediye ünvanını koruyoruz. Tınaztepe, Kocatepe ve Belsin bölgesine hitap edecek güzel bir ilkokulun inşallah temelini atıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim için önemli. Dolayısıyla eğitime son derece önem veriyoruz. Burada da ihtiyaç olan bir bölgede okulumuzu yapıyoruz. İlçemizde temelini atacağımız açılışını yapacağımız birçok okulumuz var.
Dolayısıyla eğitim sektörüne hizmet etmeye, destek olmaya devam ediyoruz. Burası 12 derslikli güzel bir ilkokul olacak. Hem Kocatepe Mahallemizin hem de Tınaztepe başta olmak üzere Kocatepe Mahallemizden vatandaşlarımızın okulla ilgili talebi vardı. Biz de onları kırmadık ihalemizi yaptık. Burada okulumuz hızla yükselecek inşallah. Bir sonraki seneye de inşallah eğitime kazandırmayı planlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah kazasız belasız yapmayı nasip etsin.” dedi.
-
Bakanı Memişoğlu: İyilik paylaştıkça çoğalır -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze barış istediğini ortaya koydu -
Pelitli Gençler Birliği BAL’a gözünü dikti -
Koç Üniversitesi'nden 'AI' destekli karbon yakalama araştırması -
Kamu projelerinde fiyat artış oranları değişti -
Bursa’da iki ilçede planlı su kesintisi -
Plajda kalp sağlığına dikkat! Susamayı beklemeden su için -
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye” için kaybedecek vaktimiz yoktu

