YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Melikgazi 2 bin çifti dünyaevine taşıdı
Kayseri Melikgazi 2 bin çifti dünyaevine taşıdı
Kayseri Melikgazi Belediyesi Evlendirme Şefliği tarafından 2025 yılında yoğun bir nikâh trafiği yaşandı. Nikâh salonlarının 2025 yılı içerisinde yenilenerek Mihrimah Sultan Nikâh Salonu ve Mimarsinan Nikâh Salonu adıyla hizmet vermeye başlamasıyla birlikte 4 bin adet nikâh işlemi gerçekleştirildi.
KAYSERİ (İGFA) - Özellikle evlilik tarihleri açısından yoğun talep gören özel günlerde dikkat çeken rakamlara ulaşıldı. 05.05.2025 tarihinde 60 nikâh, 25.05.2025 gibi talebin yoğun olduğu özel günlerde ise 40 nikâh kıyılarak Melikgazi Belediyesi, il genelinde en fazla nikâh kıyan belediye oldu.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, evlenen tüm çiftlere hayırlı olsun dileklerini ileterek, 2026 yılında da binlerce nikâha ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Başkan Palancıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Evlilik, hayatın en önemli dönüm noktalarından biridir. Aile kurmak ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek büyük bir sorumluluktur. Melikgazi Belediyesi olarak çiftlerimizin en mutlu günlerine şahitlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. 2025 yılında yenileyerek modern ve nezih bir görünüme kavuşturduğumuz Mihrimah Sultan ve Mimarsinan Nikâh Salonlarımız, vatandaşlarımızdan büyük beğeni aldı. Evlenmek isteyen vatandaşlarımız; nüfus cüzdanı, fotoğraf ve sağlık raporu ile birlikte Melikgazi Belediyesi Evlendirme Şefliğimize başvuruda bulunabilirler. Tüm çiftlerimize hayırlı, mutlu ve uzun ömürlü evlilikler diliyorum.”
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

