YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKayseri Kocasinan'da 'ikram' lokması
Kayseri Kocasinan'da 'ikram' lokması
Kayseri'de Kocasinan Belediyesi, Ramazan ayında başlattığı ‘İkram Çeşmesi’ uygulamasının ardından bu seferde ‘İkram Lokması’ çalışmasıyla her gün bir camide teravih namazından sonra tatlı ikramında bulunuyor.
Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde vatandaşlara, teravih namazından sonra ‘İkram Lokması’ uygulaması ile tatlı ikramında bulunuluyor.
Ramazan Ayı’nın; ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğuna dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Ramazan boyunca akşam mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de burada vatandaşlarımızın, mahallemizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş oluyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayı ile birlikte hizmete sunduğumuz ‘İkram Lokması’ ile geleneksel lezzetleri Kocasinan’ımızda yaşatıyoruz. İkramlarımızdan vatandaşlarımızın hoşnut kalması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Büyük beğeni toplayan uygulamayla ilgili olarak, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar, belediyenin dini ve özel günlerdeki bu tür uygulamalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.
-
Bursa Büyükşehir'den Yavuzselim'e altyapı hamlesi -
Eskişehir’de Çiftçi Destekleme ve Eğitim Merkezi kuruluyor -
Sakarya'da içme suyu ve atık su altyapısı yenileniyor -
Bitget Wallet, çift yönlü komisyon sunan küresel İş Ortağı Programını hayata geçirdi -
Mudanya’da güvenilir gıda denetimleri sıklaştırıldı -
Manisa Salihli’ye hayvancılık, sulama ve yangınlar için gölet hazırlığı -
Çayırova Devlet'te çalışmalar tam gaz -
Malatya'da müziğin ritmini Ceza ile yakaladı

