SPOR
SPOR HaberleriKayseri Erciyes'te 'Artık Çekilmez Oldun' kızak yarışı
Kayseri Erciyes'te 'Artık Çekilmez Oldun' kızak yarışı
Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilen ve katılımcılara eğlenceli vakit yaşatan “Artık Çekilmez Oldun” çiftler arası kızak yarışması 10’uncu kez Erciyes’te gerçekleştirilecek.
KAYSERİ (İGFA) - Kış sezonu boyunca birbirinden farklı aktivitelere ev sahipliği yaparak misafirlerine keyifli anlar yaşatan Erciyes şimdi de çiftleri eğlence dolu bir yarışma için pistlere çıkaracak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından düzenlenen ve Radisson Blu Mount Erciyes Hotel, Hüma Hastanesi, Lastpoint ve Buzul Kayak Evi tarafından desteklenen yarışmada çiftler önce kızakla birbirlerini çekecek, daha sonra hiç ara vermeden, yukarıdan aşağı doğru birlikte kızakla kayarak bitiş noktasına varmak için mücadele edecek. Yarışmada dereceye girenlere sponsorlar tarafından çeşitli ödüller verilecek.
Heyecan, spor ve eğlencenin bir arada yaşanacağı ”Artık Çekilmez Oldun” eşler arası kızak yarışmasında çiftler yarış etabını en hızlı şekilde tamamlamaya çalışacaklar.
BugünErciyes Tekir Kapı bölgesinde düzenlenecek Artık Çekilmez Oldun kızak yarışmasına katılmak isteyen çiftler www.kayserierciyes.com.tr web sayfasından online kayıtlarını yaptırabilecekler.
-
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti -
Sakarya'da Altın Çark Gençlik Şöleni Poyrazlar’da gerçekleştirildi -
Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamaları belli oldu -
Kocaeli'den sorumsuz davranışlara karşı duyarlılık çağrısı -
Türkiye’nin ilk yerli kalp-akciğer makinesiyle ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi -
Manisa Büyükşehir’den birlik beraberlik tenceresi -
Beş teknolojik atılım... Huawei, yeni nesil şebeke oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®'yı piyasaya sürdü -
TÜBİTAK Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

