YAŞAM
YAŞAM HaberleriKayseri Büyükşehir'den üniversitelilere çamaşır yıkama hizmeti
Kayseri Büyükşehir'den üniversitelilere çamaşır yıkama hizmeti
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik sosyal destek projeleri kapsamında hayata geçirdiği ücretsiz çamaşır yıkama hizmetiyle gençlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hizmetten yararlanan öğrenciler, Büyükşehir'in 'genç dostu' projesine tam not verdi.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri’de “genç dostu şehir” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda hizmet veren KAYMEK Akademi Çamaşır Yıkama Merkezi, öğrencilerin önemli bir ihtiyacına çözüm sunuyor.
Genç dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç öncülüğünde sürdürülen proje ile özellikle şehir dışından gelerek kentte eğitim gören ve yurtta kalan üniversite öğrencileri, çamaşır yıkama ve kurutma hizmetinden tamamen ücretsiz faydalanabiliyor. 2025 yılı boyunca yaklaşık 11 bin öğrenciye hizmet sunan merkez, 2026 yılında da faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Öğrencilerin günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen merkez, hem ekonomik anlamda destek sağlıyor hem de sosyal belediyeciliğin güçlü bir örneği olarak öne çıkıyor. Hijyenik koşullarda sunulan hizmet sayesinde öğrenciler, zaman ve maliyet açısından önemli bir avantaj elde ediyor.
-
Sapanca'daki alg oluşumu mevsimsel -
Konya Karatay'da emekliler Şehir Parkı'nda buluştu -
İzmir'de Celal Atik Spor Salonu FIBA standartlarına kavuşuyor -
Mersin'de 30 Ağustos Zafer Kupası futbol heyecanı başladı -
Konya Selçuklu'da yol konforu artıyor -
İzmir Bornova’da tarıma can suyu -
Bursa Osmangazi’de kaçak yapıya geçit yok -
İzmir'de raflar boşalıyor, belgeler ekrana taşınıyor

