GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKayseri Büyükşehir 'Ulu Çınarları' unutmadı
Kayseri Büyükşehir 'Ulu Çınarları' unutmadı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde, ulu çınarları konser ve tiyatro etkinliği ile buluşturarak yaşlı vatandaşlarla kucaklaşacak.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ne özel Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek konser ve tiyatro gösterisi etkinliğinde yaşlı çınarlar, Orkestra Şefi Namık Kemal Bilgin ile konserde hem türkü söyleyecek hem de dinleyecek. Öte yandan Tiyatro Eğitmeni İbrahim Altuntaş ile ‘Tahta Çanaklar’ adlı tiyatro oyununun sahne alacağı etkinlikte yaşlı vatandaşlar hünerlerini sergileyecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de katılacağı etkinlikte Ulu Çınarlar Korosu ve tiyatro topluluğunun konser ve tiyatro gösterisi sahne alacak.
Yaşlı vatandaşlar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ne özel, unutulmaz güzel bir gün geçirecek.
Başkan Büyükkılıç, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek konser ve tiyatro gösterisi etkinliğine Kayserili vatandaşları davet etti.
-
Gaziantep metro için yeşil finansman müjdesi -
Manisa'da kesintisiz ve sağlıklı su için çalışmalar sürüyor -
“Dilimizin Zenginlikleri” Bursa’da ödül töreniyle taçlandı -
Bursa Nilüferli kadınlar yılın yazarını şiirleri ile andı -
Trabzon'da 'Kapaklar Çoğalsın Engeller Azalsın' projesi -
Sakarya’da altyapı geleceğe hazırlanıyor -
Ankara'da kırsal mahallelere yangın söndürme tankeri desteği -
Malatya’da kadın ve engelli kursiyerlerden el emeği sergisi

