GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı!
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı!
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, tüm sürücülere de seslenerek, "Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" çağrısında bulundu.
Bu arada edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen otobüs Alatarla köyü mevkiinde kontrolden çıkarak tarlaya devrilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 6 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 33 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.
-
Konya'da Başkan Altay, Taş Bina’da miniklerle buluştu -
Bursa Gemlik'te Atatepe Sosyal Tesisi yenilenen yüzüyle hizmette -
Düzce’de iki aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı -
Kocaeli Yerel Kültür Müzesi’nde “Kocaeli Kandıra Halk Kültürü” tanıtıldı -
İstanbul'da sahte para üretim çetesine operasyon: 3 gözaltı -
Bursa Osmangazi’den çocukların zihinsel gelişimine güçlü destek -
Bursa Yenişehir'de tarımı geliştiren, sanayi ve ticareti büyüten anlayış hakim -
Erdoğan: Kalitemiz ve sikletimize uygun rakip yok! 'Yiyin efendiler yiyin' diyemeyiz!

