GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKarsan'dan Karabük'e 50 Jest!
Karsan'dan Karabük'e 50 Jest!
Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan yerli üretici Karsan, Karabük’e 50 adet Jest teslimatı gerçekleştirdi.
KARABÜK (İGFA) - Karsan, Avrupa pazarındaki büyüme hamlesinin yanında Türkiye’deki faaliyetlerine de hızla devam ediyor.
Türkiye’deki yerel yönetimlerin de filolarını en yeni teknolojiye sahip gelişmiş modelleriyle yenilemelerine tam destek veren Karsan, bu kapsamda bir ihalenin daha teslimat sürecini tamamladı.
Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan yerli üretici Karsan, Karabük’e 50 adet Jest teslimatı gerçekleştirdi.
100. Yıl Kültür Merkezi garajında düzenlenen törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İlçe Belediye Başkanları, Karsan Otomotiv Bölge Satış Müdürü Fırat Acar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BELEDİYELERİN TERCİHİ YERLİ JEST!
6 metre uzunluğuna sahip Karsan Jest modeli, 17 oturan, 3 ayakta ve bir engelli yolcu olmak üzere toplam 21 adetlik yolcu kapasitesiyle hizmet veriyor. Yokuş kalkış desteği ve şerit takip sistemi ile kaza önlemede önemli avantajlar sunan Jest, engelli kullanımına uygun olacak şekilde alçak tabanlı özelliği ile de ön plana çıkıyor
-
Alışveriş festivali Gölcük’te ticareti canlandırdı -
AYM önünde acı trajedi! Seyyanen zam eyleminde intihara kalkışan emekli polis kurtarılamadı -
Yığılcaspor, PGL Ligi’nden çekildi! -
Antalya Boğaçayı’nda doğal yaşam dengesi korunuyor -
Düzce’de tır ile otomobil çarpıştı -
Edirne’ye 4 milyar TL'lik sulama yatırımı... Çömlekköy Barajı 2028’de tamamlanacak -
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği -
Bakan Gürlek'ten 'fon soruşturması' açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

