YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKardeş şehir Aalen'den Hatay'a ziyaret
Kardeş şehir Aalen'den Hatay'a ziyaret
Hatay’ın kardeş şehirlerinden biri olan Aalen’in Belediye Başkanı Frederick Brütting ve beraberindeki heyet Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
HATAY (İGFA) - Hatay'ın kardeş şehirlerinden Aalen'den yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, iki şehir arasında yıllardır süren ve örnek olan kardeşliği güçlenmeye devam ettireceklerini söyledi.
Hatay’da çok güzel bir şekilde karşılandığından dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Brütting, “Ailemiz de gittikçe büyüyor. EXPO gerçekten şahane. Sizleri takip etmekteyiz ve oldukça başarılı işler gerçekleştiriyorsunuz” diyerek Başkan Savaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Savaş, ziyaretin sonunda Frederick Brütting’e Hatay’a özgü çeşitli hediyeler verdi.
Brütting de, Aalen Belediyesi bahçesinde yetiştirilen kestane ağacını Lütfü Savaş’a hediye ederek, kardeş belediyelerin ortak girişimleriyle Reyhanlı ilçesinde açılan okul için bağışta bulunduklarını açıkladı.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

