GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKaraduman’dan etli ekmek çıkışı
Karaduman’dan etli ekmek çıkışı
Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, etli ekmeği sahiplenen Yunanistan'a sosyal medya paylaşımıyla tepki gösterdi.
KONYA (İGFA) - Yunanistan, baklavanın ardından bu kez de etli ekmeğin kendilerine özgü olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Sivaslı pide ustaları, "Yunanların kuyruk acıları hiç sönmeyecek. Etli ekmek Türkiye'nin, Türkiye'de de Sivas'ın"
dedi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Yunanistan'a sert çıktı. Karaduman'ın o paylaşımı şöyle ''Havalar ısındı diye yine denize girmek istiyorsanız Konya olarak yardımcı olabiliriz.'' Karaduman'ın bu paylaşımı büyük beğeni aldı.
Anahtar Kelimeler:
karaduman’dan
etli
ekmek
çıkışı
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

