YAŞAM
YAŞAM HaberleriKaradeniz'de gök gürültülü sağanak bekleniyor
Karadeniz'de gök gürültülü sağanak bekleniyor
Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Sinop çevreleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanak bekleniyor.
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Sinop çevrelerinin, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yer yer mevsim normallerinin (2-4 derece) üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken; rüzgarın genellikle kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
-
Avukatından BLOK3 açıklaması: Arama yapılan adres müvekkilime ait değil -
Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Sezer Sezgin dönemi -
Minteks’ten Hometex’te dünya pazarlarına güçlü mesaj -
İstanbul Maltepe'de ibadethanelerde bayram temizliği -
Efes-2026’da gece nefes kesti! Hedefler tam isabetle vuruldu -
Balıkesir’de çocuklar bilim ve çevreyle buluştu -
İzmir'de Tire’ye 300 milyonluk altyapı hamlesi -
Mardin Kadın Takımı masa tenisinde tarih yazdı

