GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKaracabey’de metruk binalara yıkım
Karacabey’de metruk binalara yıkım
Bursa'da Karacabey Belediyesi’nin uzun zamandır sürdürdüğü metruk bina yıkımlarında çalışmalar sürüyor. Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de devam eden yıkımlarla mahalle halkı için hem güvenlik riski oluşturan hem de görüntü kirliliğine neden olan binalar tek tek ortadan kaldırılıyor.
BURSA (İGFA) - Karacabey Belediyesi’nin uzun zamandır sürdürdüğü metruk bina yıkımlarında, 121. binanın yıkımı da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.
Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde de devam eden yıkımlarla mahalle halkı için hem güvenlik riski oluşturan hem de görüntü kirliliğine neden olan binalar tek tek ortadan kaldırılırken, yıkım sonrası boşalan alanlarda da şehirdeki otopark sorununa geçici çözümler sunuluyor.
Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği yıkımlar, yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından titizlikle gerçekleştiriliyor.
Metruk binalar konusunda mahalle sakinlerinin ve muhtarların talepleri doğrultusunda hareket edildiğini belirten Özkan, yıkımların hız kesmeden süreceğini belirterek, “Bu şekilde yıkılma riski bulunan, kötü amaçlı kullanımlara neden olabilen binaları vatandaşlarımız belediyemize bildirdikleri takdirde, yasal prosedürleri tamamlayıp hız kesmeden yıkımı gerçekleştiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız merkez ve kırsalda aynı hızla devam edecek” dedi.
-
Konya'da fakülteli öğrencilere ticaret sicili uygulamalı anlatıldı -
Başkan Dutlulu'dan MASMEK atölyelerine ziyaret -
İstanbul'da Maltepeliler, Art İstanbul Feshane’yi ziyaret etti -
DMM: Maden sahası iddiaları gerçeği yansıtmıyor -
Manisa Büyükşehir'den 8 Nisan'a özel buluşma -
Kütahyalı judocular grup müsabakalarından başarıyla döndü -
Ağrı Doğubayazıt'ta çakma markalara ikinci operasyon -
Kocaeli İzmit'te silahlı özel güvenlik personeli alımı yapacak

