YAŞAM
YAŞAM HaberleriKarabağlar'ın özel çocuklarından Atatürk’e sevgi resimleri
Karabağlar'ın özel çocuklarından Atatürk’e sevgi resimleri
Karabağlar Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Özel Gereksinimli Öğrencilerin Gözünden Atatürk Resim Çalışması ve Sergisi” ile öğrencileri Belediye Başkanı Helil Kınay ile buluşturdu.
İZMİR (İGFA) - Etkinlik, Karabağlar’daki Şehit Lütfü Gülşen Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan öğrencilerin katılımıyla, Belediye Ana Hizmet Binasının zemin katında gerçekleşti.
Başkan Kınay, Atatürk’ü kendi gözlerinden yansıtan resimler çizen çocuklarla birlikte resim yaparak sohbet etti. Çocukların çizimlerinin panoya asılarak sergilenmesiyle, özel gereksinimli öğrencilerin duyguları ve bakış açıları izleyicilere sunuldu. Etkinlik, çocukların hem kendilerini ifade etmelerine hem de Atatürk’e duydukları sevgiyi sanatsal bir dille aktarmalarına olanak tanıdı.

Etkinlik sonunda Başkan Kınay, öğrencilere Nutuk, Türk bayrağı ve Atatürk tişörtü gibi anlamlı hediyeler verdi. Atatürk’ü anmanın ve anlamanın önemine vurgu yapan Kınay, Atatürk’ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefe doğru ilerlemeyi bir görev olarak gördüklerini belirtti.
-
Kocaeli’de pehlivanlar er meydanında -
CHP’den iki belediye başkanı için ihraç talebi -
YHT seferlerine inşaat ayarı... 13 Ağustos'a kadar 6 tren seferine iptal -
Edirne Keşan’da cips paketinden çıkanlar şaşırttı! -
İstanbul Bakırköy Zabıtası'ndan pazarlarda sıkı denetim -
Uzunköprü’de buğday yangını korkuttu -
Nilüfer rMisi’deki Edebiyat Galerisi kapılarını “Bedri Rahmi” ile açtı -
Bursa Nilüfer'den su yönetimine kapsamlı bakış

