YAŞAM
YAŞAM HaberleriKapanca Sokak Festivali kapsamında müzik dolu bir akşam
Kapanca Sokak Festivali kapsamında müzik dolu bir akşam
Kocaeli İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Uluslararası 2. Kapanca Sokak Festivali kapsamında Reyhan Karaca konseriyle unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Uluslararası 2. Kapanca Sokak Festivali kapsamında müzik dolu bir akşama imza atacak. Etkinliklerin en dikkat çeken anlarından biri, 19 Mayıs Pazar akşamı saat 21. 00’da gerçekleşecek olan Reyhan Karaca konseri olacak.
BAYRAM COŞKUSU
Konser, festivalin ana etkinlik alanlarından biri olan Seyir Terası Ana Sahne’de gerçekleştirilecek. Kapanca Sokak’ta düzenlenen festival kapsamında müzikseverler, Reyhan Karaca’nın enerjik sahnesiyle bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.
TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ
Festival boyunca birçok kültürel ve sanatsal etkinlik İzmitlilerle buluşurken, Reyhan Karaca’nın sahne alacağı konserin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. İzmit Belediyesi, tüm vatandaşları bu özel akşamda birlikte olmaya ve 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyor.
-
2027 yılı hac kurası yarın çekilecek -
Manisa’da işgaliye ve görüntü kirliliğine geçit yok -
Bursa Büyükşehir’den Demirtaş’a 10 bin metreküplük yeni su deposu -
Sakarya'da yağışlara karşı hazırlıklarını tamamladı -
Bursa İnegöl'de Alanyurt Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı -
Gaziantep’te orman yangınlarına karşı seferberlik -
Muğla Dalaman’da çöp kamyonu sevgisi oyuncağa dönüştü -
Konya Büyükşehir’den STK projelerine destek

