YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKandıra Beyce Mahallesi’nde menfez yapılıyor
Kandıra Beyce Mahallesi’nde menfez yapılıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Düzler Mevkii’nde su birikintisini engellemek ve yağmur suyunun vatandaşın arazisine zarar vermemesi için menfez çalışması başlattı.
KOCAELİ (İGFA) - Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3x3 kutu menfez yapımına başlandı. Yağmur sularının birikerek Beyce köy yoluna ve vatandaşın ekili arazisine zarar vermesi nedeniyle çalışmalar başladı. Yolda suyun birikmesine engel olmak ve vatandaşın arazisine yağmur suyunun zarar vermemesi için menfez yapım çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir, menfez temel kazı ve grobeton imalatı çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Kandıra Beyce Mahallesi Düzler Mevkii’nde yolda yağmur suyu borusu yetersiz kalarak yağmur sularının birikmesine neden oluyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların köye ulaşımını zorlaştırması ve ekili arazilerinin zarar görmesi sebebi ile yaşanan probleme hızlı bir şekilde çözüm getirerek kutu menfez yapımı ile probleme müdahale etti. Çalışmaların başlamasıyla kısa süre içerisinde tamamlanması planlandı. Çalışmalar bittiğinde Beyce Mahallesi sakinleri yağmurlu havalarda köy yolunda oluşan su birikintisi probleminden kurtulmuş olacak.
-
Marmara Denizi’nde iki ticari gemi çarpıştı! Tuğberk İmamoğlu için arama kurtarma sürüyor -
Mersin'de kadınların üretimine güçlü destek -
Bursa Osmangazi’de farklı coğrafyaların eserleri aynı sahneye taşındı -
İzmir Bornova’dan dünyaya açılan dört yeni kapı -
Ankara Keçiören’de kadınlara yönelik iletişim rehberi semineri düzenlendi -
İstanbul Maltepe’de Spor ve Oyun Şöleni Zümrütevler’de -
Mersin’de ticari taksilere sıkı denetim -
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (02 Eylül 2026 Çarşamba)

