GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKAHRAMANMARAŞ’TA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Kahramanmaraş'ta orman yangınına müdahale eden yangın söndürme uçağı kaza kırıma uğradı. Uçak mürettebatında bulunan 5 Rus, 3 Türk görevli hayatını kaybettiği bildirildi.
ABİT TAŞÇILAR / ENVER GÜLER
KAHRAMANMARAŞ / UHA - Yetkilerden alınan bilgiye göre Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Mahallesi Karamanlı Tura Obası’nda çıkan orman yangınına müdahale için havalanan söndürme uçağı bilinmeyen sebeple dağlık alana düştü.
Orman Genel Müdürlüğü tarafından Rusya'dan kiralanan ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü hizmetinde kullanılan yangın Beriev-200 tipli yangın söndürme uçağı Kısıklı mevkiinde irtibatı kesildi. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Milli Savunma Bakanlığı da, İncirlik'ten bir helikopter ile Konya'dan bir uçağı destek için bölgeye gönderdiğini duyurdu.
yangına müdahale ederken düşen Beriev Be-200 tipi yangın söndürme uçağına ait görüntüler ortaya çıktı. Yangına Müdahale ederken düşen Beriev Be-200 tipi yangın söndürme uçağında 5 Rus 3 Türk olmak üzere toplam 8 personelin bulunduğu öğrenildi.
Yangına müdahale ederken düşen Beriver Be - 200 tipi uçakla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.
-
Raffles'ta yıldızlar geçidi: Nevide Çiçek'e 'İlham' Ödülü! -
CHP'li Sarıbal Emniyet önünden seslendi: Bozbey'le görüşme talebimiz reddediliyor -
Efes Selçuk’ta müzik, resim ve yaratıcı drama bir arada -
Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1,67 milyar avro finansman desteği -
İzmir’in kütüphaneleri gençlere ‘İyi Geldi’ -
MEB'den 23 Nisan için "Maarifin Kalbinde Çocuk" hazırlığı -
Bursa’nın 700. yılına özel senfonik konser -
Gençlerin kürsüsünde 'demokrasi ve milli birlik' konuşulacak... 30 bildiri 28 Nisan'da Bursa'da sunulacak

