GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKahramanmaraş’ta geçici iş yerleri esnafa umut oldu
Kahramanmaraş’ta geçici iş yerleri esnafa umut oldu
6 Şubat Kahramanmaraş depreminden sonra şehirde toparlanma sürecine katkı sağlamak adına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve kamu kurumları iş birliğiyle şehre kazandırılan 3 bin 615 geçici iş yerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflar, deprem sonrası şehirde ticaretin canlanmasına da katkı sağlıyor.
Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Asrın felaketinde iş yerleri kullanılamayacak hale gelen esnafların ticari faaliyetlerini sürdürmesi için Kahramanmaraş genelinde planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinin 3 bin 615’i tamamlanarak kura ile hak sahiplerine teslim edildi.
Şehrin çeşitli noktalarına konumlandırılan geçici iş yerleri esnafa umut oldu.

Şehirde ticaretin canlanması noktasında büyük önem taşıyan geçici iş yerlerinden duyduğu memnuniyeti belirten esnaflar, Büyükşehir Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

-
Mardin Kasımiye Ortaokulu Futsal Takımı, Muş’ta şampiyon oldu! -
Türkiye’de iki mevsim bir arada! Batı’da güneş, Doğu’da kar -
Kayseri Kocasinan Yunusemre Sosyal Tesisi hizmete açıldı -
AK Partili Ahmet Büyükgümüş'ten Kayseri mesaisi -
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol tutuklandı -
Arabuluculukta yüksek uzlaşma oranı... Mahkemelerin iş yükü azaldı -
Millet Bahçesi'nde dev ekranda Bursaspor coşkusu -
İstanbul Çekmeköy'de Ege rüzgarı

