GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKahramanmaraş'a ABB'den yerleşke
Kahramanmaraş'a ABB'den yerleşke
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi’nde tahsis edilen alanda yerleşke kurmak için çalışmalara başladı.
KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdürüyor. Depremin etkilerinin hissedildiği Hatay’da koordinasyon merkezi kuran ABB, şimdi de Kahramanmaraş’ta da bir yerleşke kurmak için hazırlıklara başladı.
MANSUR YAVAŞ BÖLGEDE
Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek ABB’ye tahsis edilen alandaki çalışmaları inceleyen Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Kahramanmaraş Yavuz Selim Mahallesi'nde belediyemize tahsis edilen alana yerleşmeye başladık. 342 personelimiz, 129 araç ve iş makinemiz, 1 mobil fırınımız AFAD'la koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde kurulum çalışmalarına başlanan yerleşke ile bölgede yürütülen çalışmalara katkı sağlanırken depremzede vatandaşların barınma, gıda ve temel ihtiyaçları da karşılanacak.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

