YAŞAM
YAŞAM HaberleriKadın Gözüyle Hayattan Kareler sonuçlandı
Kadın Gözüyle Hayattan Kareler sonuçlandı
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 16 yıldır düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının 2022 yılı sonuçları belli oldu. Balıkçı adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı birinci oldu.
İSTANBUL (İGFA) - Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen, “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan eserler açıklandı.
“Hayata Dair” temasıyla kadın fotoğrafçıları bir araya getiren yarışmada bu yılın birincisi “Balıkçı” isimli fotoğrafıyla Esengül Alıcı oldu.
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 16 yıldır düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının 2022 yılı sonuçları belli oldu.
Bu yılki yarışmada, 2516 katılımcının 8682 fotoğrafı yarıştı. Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”in birincisi “Balıkçı” adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı oldu.

“Beyaz Dans” adlı fotoğrafıyla Seval Oral Nurtan ikinci,

“Güven” adlı fotoğrafıyla Aysen Karadeniz üçüncü olurken, Arzu İbranoğlu, Aylin Isfendiyar Ceylan ve Hediye Topçuoğulları da mansiyon ödülüne layık görüldü.
-
Cevdet Yılmaz: Türkiye ekonomisi küresel risklere rağmen dayanıklılığını koruyor -
Jandarmada büyük atama! 29 bin 353 personelin görev yeri değişti -
Bursluluk sonuçları açıklandı... 70 bin öğrenci burs almaya hak kazandı -
Gece müzeciliğinde yeni sezon... 20 müze ve ören yeri gece ziyarete açıldı -
Gaziantep Büyükşehir'den ayak sağlığına özel çözüm -
Bursa Teknik'e 'sağlıklı kampüs' belgesi -
Prof. Dr. Köksal’dan yaz tatili öncesi kritik uyarı -
Marmara Denizi Günü için çağrı: Marmara hepimizin

