GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKAAN ve yerli motor projeleri takvime uygun ilerliyor
KAAN ve yerli motor projeleri takvime uygun ilerliyor
Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde KAAN savaş uçağı ve yerli motor projelerinin belirlenen takvime uygun ilerlediğini duyurdu. Prof. Dr. Görgün, “Dışa bağımlılığı geride bırakıp kendi kabiliyetlerimize yaslanan bir ekosistem inşa ediyoruz” dedi.
ANKARA (İGFA) -Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, sosyal medya hesabından Türkiye’nin savunma sanayiindeki kararlı adımlarını vurgulayan bir paylaşım yaptı.
Prof. Dr. Görgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen KAAN (Milli Muharip Uçak) ve yerli motor projelerinin emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Savunma sanayiimizde atılan adımlar kararlılıkla sürüyor. Bugün geldiğimiz noktada, dışa bağımlılığı geride bırakıp kendi kabiliyetlerimize yaslanan bir ekosistem inşa ediyoruz” dedi.
Her yeni başarının mühendislerin azmi ve millet iradesinin yansıması olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Görgün, “Türkiye, savunma sanayiinde geleceğini kendi elleriyle inşa etmeye, kendi göbeğini kendi kesmeye devam edecek” dedi. Görgün, savunma sanayi çalışanlarına gönülden teşekkür etti.
-
Ticaret Bakanlığı: İsrail ile ticaret sıfır -
Bursa Osmangazi’de kadın çalıştayı ile geleceğe yön verildi -
Ankara–Bolu hattında kar mesaisi -
İstanbul Bakırköy'de sahne çiçek bahçesine dönüştü -
Türkiye genelinde otizm farkındalığı Nisan ayı boyunca sürecek -
Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu -
Tokat–İzmir uçuşları başladı... İlk sefere su takı seremonisi -
TOFAŞ ligin 24. haftasında parkeden mağlup ayrıldı

