GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriJandarmadan 22 ilde DEAŞ'a 92 gözaltı
Jandarmadan 22 ilde DEAŞ'a 92 gözaltı
İki haftalık eş zamanlı operasyonlarda, terör örgütüne finans sağladığı ve sosyal medyada propaganda yaptığı belirlenen 92 kişi gözaltına alındı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde yürütülen operasyonlarda 22 ilde 92 DEAŞ şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
Adana, Antalya, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır ve Bursa'nın da aralarında bulunduğu 22 ilde son iki haftada düzenlenen operasyonlarda; terör örgütüne finansman sağlayan ve sosyal medya üzerinden propaganda yaptığı tespit edilen şüpheliler gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, “Ülkemizin her bölgesinde huzur ve istikrarı sağlamak için yılın 365 günü operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Emeği geçen tüm güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
-
DEÜ’den kanser haftasında farkındalık seferberliği -
Sakarya Büyükşehir potada play-off yarı finalinde -
İstanbul’da suç çetelerine operasyon: 28 gözaltı -
İzmir Bornova’da kütüphane haftası coşkusu -
Yozgat’ta göçmen kaçakçılığı operasyonu -
Bursa Osmangazi’de “Ana Baba Okulu” kapılarını açıyor -
Ecdat yadigârı Haseki Bostan Hamamı yeniden hayat buldu -
Bursa Nilüfer'de Türkiye-Almanya Kardeş Kentler Forumu ev sahipliği

