YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmit'te teravih sonrası gönülleri ısıtan ikram
İzmit'te teravih sonrası gönülleri ısıtan ikram
İzmit Belediyesi, Ayaztepe Camii’nde teravih namazı sonrası cemaate şerbet ve lokum dağıtarak Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşattı
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla Ayaztepe Camii’nde teravih namazı çıkışında cemaate şerbet ve lokum ikramında bulundu.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, belediye ekipleri namaz sonrası cami çıkışında kurulan stantta ikramları dağıttı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı. Programa İnanç Masası Başkanı İsmet Kanık ile Köy Hizmet Masası Sorumlusu Turgay Oruç da katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Programlar ramazan ayı boyunca kentin diğer camilerinde de devam edecek.
-
Ticaret Bakanlığı: İsrail ile ticaret sıfır -
Bursa Osmangazi’de kadın çalıştayı ile geleceğe yön verildi -
Ankara–Bolu hattında kar mesaisi -
İstanbul Bakırköy'de sahne çiçek bahçesine dönüştü -
Türkiye genelinde otizm farkındalığı Nisan ayı boyunca sürecek -
Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu -
Tokat–İzmir uçuşları başladı... İlk sefere su takı seremonisi -
TOFAŞ ligin 24. haftasında parkeden mağlup ayrıldı

