YURT HABERLER
YURT HABERLER Haberleriİzmit'te Klarnet Virtüözü Mustafa Kandıralı anıldı
İzmit'te Klarnet Virtüözü Mustafa Kandıralı anıldı
İzmit Belediyesi, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Kandıralı klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’yı Cumhuriyet Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’nde düzenlediği program ile andı.
KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında geçmişte iz bırakan önemli isimleri hatırlamaya ve vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi son olarak klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’nın ölümünün 1’inci yılında Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’nde anma programı gerçekleştirdi.
Vatandaşların katılımına açık ve İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan programda, klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’nın kişiliği ve sanatı konuşuldu. Yeğeni müzisyen ve eğitmen Alper Güler’den Mustafa Kandıralı’yı dinleyen misafirler keyifli ve sanat dolu bir akşam geçirdi.
-
Düzce'de alabalık havuzuna giren yılan paniğe neden oldu -
Kocaelispor'un kaptanı formasını Başkan Büyükakın’a hediye etti -
İstanbul Beylikdüzü’nde riskli site yıkıldı! İBB'den 'dönüşüm' mesajı -
İstanbul Emniyeti'nden Fatoş Pınar Türker iddialarına yalanlama -
Dışişleri'nden Netanyahu'ya sert tepki: Yalanlar suçların üstünü örtemez! -
Keşan’da ilk arpa hasadı satıldı... İlk ürün 17,50 TL’den satıldı -
CHP’de disiplin süreci başladı... 9 Milletvekili Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi -
Kütahya’da kursiyerlerin ürünleri sergide beğeni kazandı

