YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmit'te Başkan Hürriyet'ten emekçilere ikram
İzmit'te Başkan Hürriyet'ten emekçilere ikram
İzmit Belediye Başkanı Fatma KaplanHürriyet, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için Kandıra Sapağında servis bekleyen emekçilerle buluşarak ikramlarda bulundu.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her daim emekçinin yanında olmayı sürdürüyor. Başkan Hürriyet, geleneksel hale gelen işçi ziyaretlerine bu sabah Kandıra Sapağı mevkiinde devam etti.
Hürriyet ve İzmit Belediyesi Çınar Ekibi, vatandaşlara poğaça ve meyve suyu ikramında bulunurken mobil ikram aracından da sıcak çorba dağıtımı yapıldı.

Sabahın ilk saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilerle buluşan Başkan Hürriyet, işçilere "kolay gelsin" dileklerini iletti. Başkan Hürriyet’e, Meclis Üyesi Devrim Bal, Koordinatör Hakan Yalçın ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam eşlik etti. Vatandaşlar, geleneği devam ettirerek yanlarında olan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

