GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİzmit'in Kahramanmaraş'taki 'çadırkent'inde yaşam başladı
İzmit'in Kahramanmaraş'taki 'çadırkent'inde yaşam başladı
İzmit Belediyesi'nin Kahramanmaraş’ta kurduğu Çadır Yaşam Alanı faaliyete başladı
KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Depremin ilk gününden bu yana bölgede yardım çalışmaları yürüten İzmit Belediyesi'nin Kahramanmaraş’ta kurulumunu tamamladığı Çadır Yaşam Alanı faaliyete başladı.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından hızlıca harekete geçen; ilk günden bu yana bölgedeki yaraları sarmaya çalışan İzmit Belediyesi 6 farklı noktada çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta çadırkent kurulumunu tamamlayan İzmit Belediyesi, depremzedeleri Çadır Yaşam Alanı’nda ağırlamaya başladı.
Bölgedeki çalışmaları yürüten Koordinatör Birol Sağlam, 6 farklı noktada İzmit halkının da desteğiyle bölgede hizmet vermeye gayret gösterdiklerini belirterek, "Kahramanmaraş’ta çadırkentimiz faaliyete geçmiş durumda. Çadır Yaşam Alanımızda çocuk kreşimiz, Çınar Akademimiz ve 2 adet eğitim konteynerimiz mevcut. Bu eğitim konteynerlerinde üniversite öğrencilerine eğitim amaçlı destek verilecek" dedi.
-
Mesleki eğitimde sektör iş birliği güçleniyor -
Ümit Özdağ: Türkiye’de mutlak butlan kadar mutlak yoksulluk da var -
'Kentler Arası Ağ Geliştirme'de hibe projeler açıklandı -
Balıkesir’de kursiyerlere afet bilinci kazandırılıyor -
TOKİ'de açık satışlar 15 Haziran'da başlıyor -
Beylikdüzü'nde özel kıyı temizliği -
Gaziantep Büyükşehir'den toplu taşımada dijital eğlence dönemi -
Gediz için tarihi çağrı: Suyun siyaseti olmaz!

