YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmit'e ikinci Kent Lokantası
İzmit'e ikinci Kent Lokantası
İzmit Belediyesi; dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin güvenilir, lezzetli, hijyenik ve uygun fiyatlı yemeğe ulaştığı Kent Lokantası’nın ikincisi yarın saat 12.30’da Paşa’da hizmete başlıyor
KOCAELİ (İGFA) - Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesi, İzmit Kent Lokantası’nın ikincisini de kente kazandırıyor. Ağır ekonomik koşullarla baş etmeye çalışan dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyatlı ve lezzetli yemeğe ulaşabilmeleri amacıyla Fevziye’deki hizmet veren ilk Kent Lokantası’nın ardından Paşa Kent Lokantası da hizmete başlayacak.
Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:9 (Mehmet Ali Paşa Camii Karşısı) yer alan 2’nci Kent Lokantası’nda 4 çeşit yemek 40 TL olacak. Paşa Kent Lokantası her gün saat 12.30 itibariyle vatandaşa hizmet sunacak. Haftanın 6 günü hizmet verecek olan Kent Lokantası Pazar günleri kapalı olacak.
İLK GÜNÜN MENÜSÜ
Mercimek Çorbası
Etli Kuru Fasulye
Pirinç Pilavı
Ayran
Ekmek
Su
-
Türkiye'nin fiyat ortalaması belli oldu... Kişi başı gelirimiz AB ortalamasının yüzde 33 altında -
Gebze'de Türkiye-Romanya ortaklığındaki uzay projesi ilgi gördü -
Afet kahramanları Kocaeli'de eğitim kampında -
MGK'dan 11 maddelik bildiride terörle mücadele ve bölgesel güvenlik vurgusu -
Sakarya'da Hendek Anadolu İHL Türkiye Şampiyonu oldu -
Konya Bilim Merkezi’nde gökyüzü gözlem etkinliği -
Muğla'da kozalar berekete dönüştü -
Sakarya'da Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği büyük ilgi gördü

